• 01
  Apr
  2018
 • Posted by
 • Posted in
  Uncategorized
 • Discussion
  Comments Off on Poziv na kreativno-rekreativne radionice

Poziv na kreativno-rekreativne radionice

NVO Urban Nova vas poziva na kreativno- rekreativne i terapijske aktivnosti, koje će biti realizovane u okviru projekta “GerijARTtrija” podržanog od strane Evropske unije, Austrijske agencije za razvoj i austrijskog i crnogorskog Crvenog krsta i sufinansiran kroz projekat “Generacijski most –volonterski servis za starije osobe u Herceg Novom” podržan od strane Ministarstva sporta-Direktorat za mlade.

Osnovni cilj projekta “GeriJARTrija” je podsticati inovativne usluge za starije osobe u Herceg Novom sa fokusom na kreativno provođenje slobodnog vremena i zdraviji odnos prema starosti.

Programom se nude besplatne radionice: osnove slikanja, vajanja, radionice pokreta (relaksacija vježbe) i šah. Takođe pripremljen je i set terapijski susreta, kao i druženje uz kuvanje i lagane šetnje u prirodi. Ovim putem želeli bismo da pozovemo sve zainteresovane starije osobe 60+ da nam se jave putem e-maila: urbannova.mne@gmail.com ili na broj telefona 069 319899 kako bi utvrdili interesovanja i oformili grupe polaznika kao i termine radionica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2016 Urban Nova. All rights reserved.
Our Partners